Geld MeesteresHoe vind je een paypig

Hoe vind je een paypig? Deze vraag kan ik heel simpel beantwoorden, die vind je niet, hij vindt jou.

Een FinDomme die zelf op jacht moet naar een betaalvarken doet iets niet goed.

Natuurlijk is het belangrijk om jezelf als FinDomme te laten zien op het internet maar de echte paypigs willen zo graag een Geldgodin dienen, dat zij zelf overal op zoek gaan naar een voor hen geschikte Geldmeesteres.

Regelmatig zie ik ik op Twitter beginnende FinDommes zeggen dat ze “een paypig nodig hebben”. Tenenkrommend!

Een echte FinDomme heeft de paypig niet nodig, het is andersom! Daarbij, she doesn’t need his money, she just wants it.

Hoe vind je een paypig

Een paypig vind je dus niet door op Twitter (X) te gaan smeken om een geldslaaf. Sterker nog, hiermee jaag je een ware betaalvarkens juist weg. Dit is verkapt bedelen waarmee je laat zien dat jij kennelijk heel hard geld nodig hebt. Hiermee straal je vooral uit dat jij de paypig harder nodig hebt dan hij jou.

Voor jou tien anderen.

Immers, FinDommes zijn makkelijker te vinden dan paypigs. 

Loser

Wat ik ook héél vaak zie op X is dat BabyDommes in hun tweets voortdurend de term ‘loser’ gebruiken en zinspelen op kleine piemels wanneer ze in het openbaar hun viewers of volgers aanspreken.

Natuurlijk zijn er subs en slaven die een kick krijgen van de vernedering om hun ‘manclitty’ maar natuurlijk lang niet iedereen.

De ene paypig is de andere niet.

Door in je openbare posts constant alleen maar de term ‘loser’ te gebruiken (omdat je andere BabyDommes dit ziet doen?) en met je vingers een zogeheten ‘kleintje’ aan te duiden, spreek je bij voorbaat heel veel subs en slaven niet aan.

Bonnetjes

Wat veel BabyDommes ook niet begrijpen is dat het niet werkt als je random tweets post waarin je iedereen die het leest commandeert om jouw bonnetjes of rekeningen te betalen. Hoe groot denk je dat de kans is dat iemand zich geroepen voelt om dit daadwerkelijk te doen?

Een geldslaaf is een mens met onderdanige gevoelens die getriggerd moeten worden door iets speciaals.

Een bepaalde uitstraling of een bepaalde manier van praten, iets wat voor hem zeer aantrekkelijk is en ervoor zorgt dat hij jou wil dienen.

Een foto van een bonnetje met hierop het bedrag van je tankbeurt of je koffie bij de Starbucks is dit zeker niet. Tenzij de pig al door jou wordt geowned, dan zal hij dit uiteraard graag voor je doen.

A paypig is a sub, not Santa.

(Quote by Miss Million.)

Bait tweets

Wat ook niet helpt is reageren op zogenaamde spaarvarkens die op Twitter (X)) oproepen plaatsen met de vraag welke FinDommes geld willen.

Regelmatig zie ik op X dit soort bait tweets voorbij komen en de reacties van op geldbeluste BabyDommes zijn ronduit bedroevend.

Een echte FinDomme staat niet in de rij voor een beetje geld!

En ook niet voor een heleboel, als de betreffende paypig dit aanbiedt op zijn page.

Een echte FinDomme staat alleen open voor giften als een human wallet haar persoonlijk (via WhatsApp, e-mail of DM) benadert. Een echte FinDomme is niet één van de velen, zij verdient naast een speciale behandeling, vooral ook respect en toewijding.

Kortom, hoe vind je een paypig?

Niet. De paypig vindt jou.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop