Geld MeesteresTarieven FinDom

Regelmatig krijg ik de vraag van beginnende FinDommes wat mijn tarieven zijn voor FinDom.

Het antwoord is simpel en gecompliceerd tegelijk, namelijk: ik hanteer geen vaste tarieven.

De enige vaste tarieven die ik hanteer zijn die voor mijn tribute to talk, en het opstellen van het FinDom blackmailcontract en het schuldcontract. Om de simpele reden dat ik exact weet hoeveel tijd ik hieraan kwijt ben.

De tribute to talk wil ik bij deze nog even extra toelichten. Sommige mensen begrijpen nog steeds niet waarom ik een tribute to talk reken. Het is heel simpel. 

Tarief tribute to talk

Wanneer een sub mij allerlei informatie vraagt over mijn manier van werken, hoe ik dingen aanpak, wat ik met hem zou doen, etc. en ik dit netjes toelicht, komt het wel eens voor dat er uiteindelijk alsnog niet tot een aanmelding of bestelling wordt overgegaan. Omdat ik wel mijn kostbare tijd aan de sub in kwestie besteed, vind ik het niet meer dan logisch dat hiervoor een tarief in rekening wordt gebracht.

Op deze manier is geen enkel gesprek voor mij verloren tijd, want er is middels de tribute in elk geval voor mijn tijd betaald.

Het zou toch een janboel worden als ik de hele dag iedereen te woord zou staan zonder dat mijn tijd wordt vergoed.

Tarief custom content

Voor custom content hangt het er helemaal vanaf wie het verzoek doet (is hij beleefd of gedraagt hij zich onbeschoft), wat het verzoek is en hoeveel tijd ik eraan kwijt ben om het verzoek in te willigen.

Als we hier vanuit gaan reken ik qua tijd meestal een basis tarief van € 50,00 per half uur.

Voor bijzondere kinks of personalisatie (naam, specifieke woorden, etc.) reken ik altijd een exclusiviteitstoeslag.

Tarieven FinDom

De tarieven die voor FinDom worden gehanteerd hangen altijd af van de FinDomme zelf. Hoeveel tijd is ze kwijt aan de uitvoering van de verzoeken en hoeveel vindt zij zelf dat haar tijd waard is.