Geld MeesteresWat is een cashmeet, cashdrop en bankrape

Wat is een cashmeet, cashdrop en bankrape? Als je je wat meer in de wereld van FinDom verdiept, kom je deze begrippen vaak tegen. Dikwijls willen paypigs afspreken met een Meesteres om haar geld te overhandigen of nog beter, voor haar voeten uit te tellen.

Maar wat is het verschil tussen deze drie manieren van dienen c.q. betalen?

Wat is een cashmeet

Bij een cashmeet spreekt de Meesteres met de paypig een plek af waar zij hem ontmoeten zal. Meestal is dit ergens in een park, bos of op een parkeerplaats, maar het komt ook voor dat het gewoon midden in de stad gebeurt waar iedereen het kan zien. Dit is natuurlijk extra vernederend voor de paypig, wat het voor sommige varkens extra opwindend maakt.

Sommige Geldmeesteressen kiezen ervoor om het geld door de paypig thuis voor de deur te laten afleveren.

Riskant, omdat de paypig dan meteen weet waar de Domme woont en haar eventueel zou kunnen gaan stalken of andere vervelende dingen kan doen.

Tijdens een cashmeet knielt de paypig voor de Domme neer en telt het bedrag dat hij haar wil, kan of moet geven voor haar voeten uit. Daarna raapt de paypig het geld op en overhandigt hij het netjes aan de Domme die natuurlijk niet zelf gaat bukken om het op te rapen.

Niet zelden krijgt hij daarna een schop en/of het bevel dat hij moet opdonderen.

Wat is een cashdrop

Bij een cashdrop wordt er een plek afgesproken waar de paypig een envelop of tas(je) met geld voor de Domme achterlaat. Dit kan zijn in een prullenbak of plantenbak in een park, onder een bankje of op een andere (onopvallende) plek.

Hierbij moet de Cashqueen dus ergens verdekt opgesteld staan kijken waar de paypig blijft en of hij het geld op de afgesproken plek deponeert.

Zodra de pig weg is, kan de Geldgodin haar geld uit de plantenbak of prullenbak gaan halen.

Vooral voor Geldmeesteressen die anoniem willen blijven zeer onhandig, aangezien de kans groot is dat de pig ergens stiekem blijft staan kijken hoe de Domme eruit ziet. En misschien ook nog foto’s van haar maakt.

Wat is een bankrape

Bij een bankrape spreekt de FinDomme af bij een pinautomaat waar zij met de bankpas van de paypig geld kan opnemen. De paypig knielt nederig voor de Domme neer, overhandigt haar zijn pinpas én de code waarop zij haar gang kan gaan en kan nemen wat ze wil.

Na afloop gooit zij de pas voor de voeten van de pig neer, óf… in sommige gevallen houdt ze de pas.

Vaak wordt deze na verloop van tijd door de pig geblokeerd, maar dan nog heeft de Geldmeesteres in kwestie vaak al flink haar zakken al kunnen vullen. 

Waarom ik geen cashmeet, cashdrop of bankrape doe

De reden dat ik geen cashmeet, cashdrop of bankrape doe, is ten eerste dat het moeite kost. Je moet er als Cashqueen de deur voor uit, iets wat ik verafschuw. Ik ga niet de deur uit voor geld. Het genot dat daarmee gepaard gaat is voor de pig, niet voor mij.

Sommige FinDommes hebben er zelf lol in, maar ik niet. Ik ontvang mijn geld het liefst gewoon via de bank.

Ten tweede loop je als FinDomme het risico dat de pig niet komt opdagen. Vernedering ten top.

Ten derde is het niet ongevaarlijk. Je weet nooit helemaal zeker of degene met wie je afspreekt wel of geen mafkees is. Voor hetzelfde geld is het iemand die totaal verknipt is en doet hij jou iets aan.

En als het niet de pig is die jou wil benadelen, dan is het misschien wel iemand die van een afstandje heeft gezien dat jij flink wat cash op zak hebt en er geen moeite mee heeft om dit op hardhandige wijze van jou af te nemen.

Last but not least kan een paypig op voorhand de politie inschakelen en jou beschuldigen van blackmail of afpersing.

Als jij op dat moment de paypig geen contract hebt laten tekenen of over ander bewijsmateriaal beschikt, heb je zomaar een probleem.

Een cashmeet, cashdrop of bankrape maakt een FinDomme op een bepaalde manier altijd kwetsbaar. Naast het feit dat ik niet de lol zie van dergelijke buitenshuize activiteiten ois mij het risico ook zeker niet waard.