Geld MeesteresFinDom

Wat is FinDom? Bij deze wat uitleg. FinDom is geen nieuwe fetisj binnen de BDSM maar is de laatste jaren (sinds de lockdown) wel sterk in bekendheid toegenomen. FinDom is een afkorting voor Financial Domination waarbij het doel is dat de sub (onderdanige) zich financieel laat overheersen door zijn Dominante Cashqueen. In de meeste gevallen van FinSub is de sub mannelijk en de Dom vrouwelijk, al zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen op de regel.

Hoe dan ook gaat het erom dat de sub zijn Dominatrix (zijn Godin, zijn Koningin, etc.) van alle luxe wil voorzien en er zelf weinig tot niets voor terug verlangt. De vrouw die hij aanbidt mag niets te kort komen.

De kink voor de sub zit hem vaak in het feit dat hij de transactie ziet als een (forse) uitgave waar hij zelf geen enkele controle over heeft. Zij en alleen zij bepaalt hoeveel er wanneer wordt uitgegeven en waaraan.

Niet zelden maakt het gevaar van alles kwijt te kunnen raken, schulden te kunnen maken, failliet te kunnen gaan ten koste van de verslaving die de sub heeft aan zijn goddelijke Cashqueen onderdeel uit van de (sexuele) spanning. De dominantie waarmee zij in zijn persoonlijke (financiële) wereld binnendringt en hem (soms middels manipulatie of chantage) geld afhandig maakt, is voor veel geldslaven meer dan opwindend.

BDSM

Wat dat betreft is FinDom vergelijkbaar met BDSM al zijn er wel degelijk grote verschillen. Bij FinDom gaat het om een vorm van vernedering die net als bij BDSM opwindend kan zijn. De pijn die erbij komt kijken is echter alleen van emotionele aard. Maar ook dat is masochisme. Ook bij BDSM vernederingssessies is dit namelijk het geval, met als enige verschil dat het bij FinDom geld kost. Echter, dat is juist wat een finsub opwindt.

Immers, de finsub moet alles voor zijn FinDomme betalen, maar blijft ‘niets’ voor haar. Het enige dat hij mag is haar aanbidden en (meestal) van afstand bewonderen.

Waar bij BDSM het fysiek dienen vooral een belangrijke rol speelt, zijn het bij FinDom de materiële diensten van de sub die zijn toewijding onderstrepen. Hoe meer de Geldgodin haar paypig hierbij negeert of vernedert, hoe groter zijn opwinding en zijn behoefte om haar te pleasen. Alles voor een complimentje of lief woordje van degene die hij zo adoreert.

Tegenprestatie

Veel geldslaven (moneyslaves, cashcows, cashpiggy’s, paypigs, human wallets, human ATM) dragen niet alleen hun geld maar zelfs ook de inlogcodes en wachtwoorden van hun bankrekeningen over aan hun FinDomme zodat zij kan nemen wat zij wil, wanneer zij wil (pas op dat dit altijd middels een officiële machtiging bij de bank wordt geregeld. Zo niet, dan ben je als Domme flink strafbaar.) Soms wordt haar zelfs gevraagd een minimum budget voor de finsub vast te stellen waar hij per maand van moet rondkomen.

Waar de ene sub volledig belangeloos giften doet zonder enige vorm van tegenprestatie te verwachten, smeekt de ander zijn Geldmeesteres wel degelijk af en toe om een kleine beloning.

Hoewel er bij FinDom meestal geen sprake is van fysiek seksueel contact tussen Geldgodin en geldslaaf, komt het regelmatig voor dat de geldslaaf zijn Meesteres extra betalingen doet om haar zover te krijgen dat ze hem (meestal online of in de vorm van foto’s of filmpjes) beloont met het realiseren van bepaalde kinks of fetisjes.

Verslaving

Het is niet ondenkbaar dat de finsub in het dagelijks leven zelf een (zakelijke) dominante rol vervult, een leidinggevende functie bekleedt of een eigen onderneming heeft waarbij hij grote financiële verantwoordelijkheid draagt.

Voor dit type finsub is het een verademing als hij tijdens het contact met zijn FinDominatrix even helemaal de (financiële) controle uit handen kan geven. Dat hij door haar wordt gedomineerd en zij degene is die bepaalt waar en hoeveel geld er waar aan uitgegeven wordt.

Zelfs als hij later wordt geconfronteerd met een flink lager banksaldo en gevoelens van schuld en wellicht ook spijt, weerhoudt dit hem niet om het contact met zijn FinDomme in stand te houden.

Integendeel, voor sommige finsubs is FinDom werkelijk een verslaving en een manier om op het financiële vlak aan de dagelijkse sleur/beslommeringen en verplichtingen te ontsnappen.

Het verlangen om de Cashqueen te (mogen) dienen, de bevrediging wanneer dit is gelukt, de opluchting  als ze jou dan toch een compliment geeft, de (emotionele) pijn van het stelselmatig genegeerd en/of vernederd te worden om vervolgens opnieuw te verlangen naar het haar mogen dienen.

Het brengt alles bij elkaar een gevoel van opwinding teweeg bij de finsub waar hij al snel niet meer buiten kan. En wil. 

Aandacht

Een andere reden dat iemand finsub wordt is het feit dat hij hunkert naar aandacht. Waar hij dit in het dagelijks leven misschien niet krijgt (of in elk geval niet op de manier waarop hij dit wil) kan hij dit van zijn Geldmeesteres wel kopen.

Het veelvuldig geld naar haar overmaken is voor dit type finsub een manier om haar aandacht te krijgen én vast te houden. 

Finsub worden?

Wanneer jij ervoor kiest mijn finsub (paypig, cashcow, moneyslave, geldslaaf, human wallet) te willen zijn, maak jij eerst een tribute naar mij over waarna jij mij een WhatsApp of e-mail bericht stuurt waarin jij mij netjes laat weten dat je hebt betaald.

Na ontvangst van jouw betaling neem ik binnen 48 uur contact met jou op en zal ik jou een aantal vragen stellen over jouw financiële situatie, jouw werk, achtergrond, opleidingsniveau, kinks, fetisjes en andere zaken die ik belangrijk vind om van mijn potentiële geldslaaf te weten. Hoe jij door mij genoemd zou willen worden hoort daar zeker ook bij.

FinDom contract

Blijkt na ons gesprek dat jij een geschikt cashpiggy voor mij bent, zal ik je verplichten een contract te ondertekenen.

Wanneer ik jou eenmaal als mijn geldslaaf heb geaccepteerd, dien je overal (waar dit relevant is) kenbaar te maken dat je mijn eigendom bent en is het belangrijk dat je te allen tijde aan je manieren denkt, mij netjes aanspreekt met ‘Godin, Koningin, Meesteres of Miss Million’ en altijd – altijd! – respect toont.

Zo niet, volgt altijd een gepaste boete of straf.

Dus. Gedraag je. Of anders…!