Geld MeesteresDo’s & Don’ts

Miss One in a Million Do’s:

Tribute/donaties via ‘tribute’ of ‘giften’ in het menu.

Giften via mijn Wishlistpage.

Handmatige bankoverschrijving.

Betaling via Loyal Fans.

Tikkie.

Online communicatie.

Bespreken van fetisjes en kinks.

Chat.

Cam (bij hoge uitzondering en alleen voor vaste slaven).

 

Toelichting do’s

Alle giften in de vorm van geld(overschrijvingen) zijn welkom. Deze kosten mij geen enkele moeite om in ontvangst te nemen, maar dragen wel bij aan mijn financiële welvaart. Prima dus.

Ik ben een strenge, doch ruimdenkende Domme dus via de chat is alles bespreekbaar. Nadat jij je tribute hebt betaald heb je toestemming om overal over te praten, mij van alles te vragen.

Middels videobellen is veel mogelijk met betrekking tot jouw fetisjes of kinks. Wel ben ik degene die tijdens het gesprek gekleed blijft en géén pornografische handelingen uitvoert.

Elke sub of slaaf heeft andere wensen en behoefte aan een andere aanpak, hier zal ik te allen tijde rekening mee houden. Desondanks blijf ik altijd in charge.

 

Miss One in a Million Don’ts

Cashdrop.

Cashmeeting.

Bankrape.

Cadeaubonnen.

Persoonlijke ontmoeting.

Fysiek seksueel contact.

 

Toelichting don’ts

Als Geldgodin ga ik natuurlijk niet met een envelop met geld over straat en van cadeaubonnen word ik ook niet blij. Wat heb ik aan BOL kaarten als ik geld wil voor tattoos, nagels en de kapper? Mijn fetisj is geld. Jouw geld! Kun jij mij niet in euro’s betalen, dan ben jij NIET mijn slaaf.

Jouw Cashqueen van de nodige materiële middelen voorzien kan anno nu prima digitaal, evenals de communicatie.

Mij persoonlijk ontmoeten is een privilege dat niet voor mijn subs of slaven is weggelegd, laat staan dat er sprake kan zijn van enige vorm van fysiek seksueel contact. Ga er dus niet van uit dat jij tot de uitzondering op deze regel behoort.

 

Meer info over de diensten die ik aanbied >KLIK.