Geld MeesteresGeldslaaf gezocht

‘Geldslaaf gezocht’. Regelmatig zie ik op diverse (seks gerelateerde) websites advertenties met deze veelzeggende tekst voorbij komen.

Toch geloof ik niet dat ik mijn ultieme geldslaaf zelf moet zoeken. Ik geloof er heilig in dat een intelligente, vindingrijke en gedreven geldslaaf zelf wel in staat is om zijn perfecte Cashqueen te vinden.

En uiteindelijk hier op deze pagina (thuis)komt.

Echte, serieuze paypigs, cashcows, human wallets en andere willige, geefgrage gelddienaren kijken verder dan hun neus lang is en nemen zeker geen genoegen met de eerste de beste dame die zich Geldmeesteres noemt, maar geen flauw benul heeft van het (niet zelden complexe) psychologische aspect achter FinDom. Bij FinDom komt namelijk wel iets meer kijken dan alleen wat stoere praat uiten en paypiggies verbaal neersabelen.

Ondanks dat ik streng ben en ook niet altijd even rechtvaardig (ik houd van mindgames én- fucks!), ben ik absoluut verantwoordelijk en zal ik te allen tijde aandacht besteden aan wat mijn onderdanige dienaren opwindt of juist niet.

Dat is ook de reden dat ik voordat ik met iemand in zee ga, altijd een vragenlijst met met hem doorneem. De ene geldslaaf is de andere niet. Alle geldslaven zijn stuk voor stuk individuen met verschillende achtergronden, denkwijzen, emoties, kinks en fetisjes die allemaal een andere aanpak nodig hebben.

Waar de ene slaaf als oud vuil behandeld wil worden, wil de ander juist horen dat hij braaf is. Waar de ene pig keiharde vernederingen wenst vanwege zijn kleine wormpje, ziet de ander dit juist ervaren als een grove belediging.

Zoveel soorten, zoveel smaken.

Bij mij ben je kwetsbaar als het kan, maar veilig wanneer het moet.

Geldslaaf gezocht

Ik acht de kans dus groot dat mijn ultieme geldslaaf (middels zijn eigen intensieve zoektocht naar zijn perfecte Geldmeesteres) mij zelf zal vinden.

Dat hij zichzelf op een presenteerblaadje aan mij komt aanbieden.

Zoals het hoort.

Ook geloof ik in overeenkomsten (ook al zijn deze in bepaalde gevallen nog zo extreem) en vind ik het belangrijk dat beide partijen erkennen dat alles wat onder ons contact valt op geheel vrijwillige basis geschiedt. Zelfs het ondergaan van de dwang die ik zo nu en dan op jou zal uitoefenen.

Om deze reden heb ik een FinDom contract opgesteld dat elke geldslaaf verplicht dient te ondertekenen.

Wanneer er sprake is van (gewenste) blackmail, onderdrukking en andere zaken die ‘het randje’ overgaan is het fijn om te weten wat we van elkaar kunnen verwachten en dat er niets gebeurt dat wettelijk niet is toegestaan.

Dit neemt uiteraard niet weg dat ik niet zal aarzelen je flink aan te pakken, indien ik dit nodig acht.

Wil jij graag in aanmerking komen om je mijn happy perverted paypig te mogen noemen, maak dan een tribute over en neem op gepaste wijze contact met me op via:

Email: info@geldmeesteres.nl

WhatsApp: 0625223381