Geld MeesteresWat is een FinDom schuldcontract

Wat is een FinDom schuldcontract

Zoals je kunt zien bied ik op mijn website naast een FinDom blackmail contract ook een FinDom schuldcontract aan.

Wat is het verschil?

Blackmail contract

Bij een blackmail contract is er geen sprake van een openstaande schuld maar van chantage.

Mijn sub betaalt mij hierbij wekelijks of maandelijks een (meestal vooraf afgesproken) bedrag om te voorkomen dat ik hem expose (op internet, bij je vrienden, familie en/of op het werk.)

Het gevaar om hierdoor alles kwijt te kunnen raken kan een echte finsub werkelijk (zowel seksueel als psychologisch) opwinden. FinDom is niet voor niets vooral een psychologische kink.

Schuldcontract

Bij een schuldcontract bepaal ik in overleg met mijn sub zijn schuld aan mij en stel ik een contract op met het volledig openstaande bedrag, wat zijn wekelijkse of maandelijkse termijnbedragen zijn en wanneer de volledige schuld moet zijn afgelost. Eens per maand stuur ik hem een betaaloverzicht, zodat hij kan zien hoeveel hij nog aan mij dient te voldoen.

Voor zijn Godin diep in de schulden raken en hierdoor zelf haast niet meer kunnen rondkomen terwijl zij dankzij hem een luxe leven leidt is waar de finsub zijn kick uit haalt.

Blackmail contract vs schuldcontract

Waar er bij een blackmail contract sprake is van het dreigende gevaar van total exposure, leg ik mijn sub bij een schuldcontract alleen geldboetes of strafrentes op bij niet tijdige betaling, tenzij anders overeengekomen.

Kortom:

Bij een blackmailcontract loop je het gevaar dat je exposed wordt als je me niet gehoorzaamt en/of op tijd betaalt.

Bij een schuldcontract dien je vooral op tijd te betalen om je totale schuld aan mij af te lossen en geldboetes te voorkomen (waardoor je nog meer bij mij in de schuld komt).

 

Dus. Maak je keuze en laat mij jou lekker flink drainen.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop