Geld MeesteresFinDom Blackmail

Bij FinDom speelt in sommige gevallen blackmail/chantage een belangrijke rol. Chantageslaven hebben specifieke voorkeuren met betrekking tot de manier waarop zij behandeld wensen te worden door hun Geldmeesteres.

Waar een geldslaaf vaak vrijwillig zijn geld afstaat aan zijn FinDomme, heeft een blackmail/chantageslaaf wat extra druk nodig om aan zijn (seksuele) gerief te komen.

Juist het feit dat er iets op het spel staat wanneer hij zijn Cashqueen niet gehoorzaamt, windt een blackmail/chantageslaaf extra op.

Zijn werk, zijn vrouw, zijn gezin, zijn vrienden. Deze geldsub weet dat als hij niet doet wat zijn Geldmeesteres hem opdraagt, hij met één mailtje, één telefoontje of één ‘exposure’ op haar website alles kwijt kan zijn.

Vaak is de Domme in het bezit van foto’s en filmpjes van hem in compromitterende poses (die zij hem uiteraard zelf heeft laten maken). Dit alles bij elkaar maakt dat zij zich jegens hem in een opperste machtspositie begeeft.

De wetenschap dat de Geldgodin alles van hem weet, maakt dat hij het wel móet accepteren dat zij druk op hem uitoefent, hem manipuleert, intimideert, domineert, dwingt en beveelt.

Hij heeft geen enkele keuze meer bij haar. Zijn hele leven (en lot!) ligt in haar handen.

Sommige blackmailslaven smeken hun Domme om hen middels foto’s en/of adresgegevens te exposen op website of social media, zodat zij hem kan chanteren om het er weer af te halen.

Hoe je het ook wendt of keert, FinDom is en blijft een (seksuele) fantasie waarbij alles mogelijk is, zolang Domme en slaaf op één lijn zitten. Een goede communicatie, wederzijds vertrouwen én respect is hierbij onmisbaar.

Wet en FinDom blackmail

Bij FinDom blackmail verkeert de Domme dus in een enorme machtspositie, wat natuurlijk ook een zekere verantwoordelijkheid met zich meedraagt.

Als zij hem opdraagt geld naar haar over te maken, dan doet hij dat. Als zij hem opdraagt een filmpje of foto van zichzelf te maken en binnen een bepaalde tijd naar haar toe te sturen, dan doet hij dat. Want anders…!

De grens tussen FinDom blackmail/chantage en criminaliteit is flinterdun. Vaak is dat juist wat een finsub blackmail/chantageslaaf enorm opwindt. Het vergroot zo mogelijk nog meer zijn adoratie voor zijn sterke FinDomina en verhoogt zo mogelijk nog meer het voetstuk waar hij haar op heeft geplaatst.

Hoewel de wil van de Geldmeesteres wet is, dient zij zich wel degelijk aan de wet te houden.

De grens tussen spel en werkelijkheid is bij FinDom blackmail/chantage zo dun, dat het altijd noodzakelijk is om een contract op te stellen waarin beide partijen duidelijk verklaren dat elke vorm van onderdrukking, chantage, bedreiging en alle andere zaken die met dit ‘spel’ gepaard gaat op vrijwillige basis geschiedt.

Om te voorkomen dat de blackmailslaaf in financiële problemen komt, is het ook mogelijk om een maximum bedrag per week of per maand af te spreken. Ook dit hoort bij de verantwoordelijkheid van de Domme.

Ben jij een (beginnend) FinDomme en heb je een blackmail contract nodig, kijk dan even >HIER.

 

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop