Geld MeesteresFinDom houd je aan de wet

FinDom, houd je aan de wet! Dit blog gaat over FinDom en hoe dun de grens hierbij is tussen spel en criminaliteit.

FinDom is populair. Zoek het woord op in de zoekbalk bij TikTok en je wordt direct getrakteerd op een tsunami aan TikTok Dommes die pretenderen FinDomme te zijn en hun potentiële paypigs in de camera commanderen hun creditcard aan hen te overhandigen.

Vaak zijn het tieners en zitten ze zelfs nog op school.

Ik vraag me regelmatig af of deze meisjes überhaupt weten waar ze mee bezig zijn en wat ze zouden doen wanneer er een volwassen, vermogende sub bij hen aanklopt en vraagt om een schuldcontract of keiharde blackmail.

FinDom is strafbaar

Wat de TikTok Dommes vaak niet weten is dat FinDom neigt naar misdaad en dat als je jezelf niet goed indekt, je voor de wet gewoon zwaar strafbaar bent.

Andermans creditcard gebruiken, iemands pinpas misbruiken, geld opnemen of overschrijven van andermans bankrekening zonder dat je officieel gemachtigd bent, iemand chanteren of op andere manieren onder druk zetten, al dit soort zaken vallen onder criminaliteit en zelfs onder misdrijf.

Met een beetje pech draai je er zo een paar jaar de bak voor in.

FinDom contract

Hoewel ik me ervan bewust ben dat een schriftelijke overeenkomst en een ‘safeword’ (een woord dat mijn slaven alleen mogen gebruiken als ze het contract willen ontbinden) de blackmail minder ‘echt’ maakt, laat ik mijn geldslaven altijd een contract ondertekenen.

In het FinDom contract gaan zij akkoord met mijn daden, geven zij hun maximale budget op en verklaren ze dat ze de financiële onderdrukking en de eventuele bijkomende chantage vrijwillig ondergaan.

Mocht een slaaf het ooit in zijn hoofd halen om mij om wat voor reden dan ook aan te klagen voor blackmail, heb ik altijd nog zijn verklaring achter de hand die mij in een dergelijke situatie veel ellende kan besparen. 

FinDom, houd je aan de wet!

Het safeword bied ik mijn slaven aan na het leren van een harde les. Ooit gaf een slaaf aan te willen stoppen met het hele blackmailgebeuren. Het water steeg hem tot de lippen, hij wilde eruit.

In mijn enthousiasme dacht ik dat het bij zijn ‘spel’ hoorde. Dat hij expres tegenstribbelde om te kijken of ik door zou gaan. Wat ik inderdaad ook deed.

Ik zette hem nog zwaarder onder druk dan voorheen, totdat hij echt kwaad werd en dreigde met juridische stappen.

Om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt heb ik het safeword in het leven geroepen, zodat wanneer een slaaf echt niet meer wil, dit ook voor mij direct duidelijk is en het schriftelijk altijd aantoonbaar is dat de slaaf een uitweg had.

Het FinDom contract is dus niet zozeer in het belang van de slaaf, maar vooral in dat van de Domme!

 

Ben je een sub en heb je interesse in blackmail? Klik dan >HIER.

Ben je een Domme en heb je een contract nodig voor jouw eigen paypigs? Klik dan >HIER.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop