Geld MeesteresOnline Geldmeesteres

Zo, mijn potentiële onderdanige spaarvarken. Dus jij bent op zoek naar een online Geldmeesteres.

Hoewel jij mij dient aan te spreken met Koningin, Godin, Meesteres of Miss Million, is mijn officiële Dominatrix naam:

Miss One in a Million.

En dat is niet voor niets.

Vanaf het moment dat jij mij mag spreken, kruip ik in je hoofd en leg ik jou aan mijn mentale ketting.

Omdat er niemand is zoals ik, zal je verslaafd raken aan mijn manier van communiceren en de macht die ik over jou heb. En over jouw financiën. Je zal mij namelijk met liefde betalen voor elke vorm van aandacht die ik je geef. 

Online Geldmeesteres

Deze aandacht krijg je natuurlijk alleen via  email of WhatsApp. Als je het verdient mag je rekenen op een spraakbericht waarin ik jou verneder, commandeer, chanteer, intimideer, manipuleer of in zeer zeldzame gevallen complimenteer. Als je het heel graag wilt en dit héél netjes vraagt is een live webcamsessie wellicht mogelijk.

Ondanks dat ons contact alleen online plaatsvindt, zal je het gevoel hebben dat ik 24/7 bij je ben! Mijn mentale dominantie reikt tot ver achter jouw beeldscherm.

Als je dit aandurft dan zal ik regelmatig onverwachte controles uitvoeren, jou opdrachten geven of indien van toepassing toestemming verlenen.

Mijn complimenten zijn schaars.

Krijg je er toch één, dan heb je dit ook echt verdiend en weet je zeker dat het werkelijk is gemeend.

Cashmeetings

Wat mij anders maakt dan veel andere FinDommes is dat ik niet aan cashmeetings, cashdrops of bankrapes doe. Dit is beneden mijn stand. Omdat ik voor de meeste sukkels finaal onbereikbaar ben en mijn tijd en aandacht uitermate kostbaar is, kun jij je gelukkig prijzen als jij überhaupt op minimale wijze deel mag uitmaken van mijn leven. Een persoonlijke ontmoeting hoort daar niet bij.

Zelfs voor mijn vaste spaarvarkens zijn cashdrops, cashmeetings of bankrapes uitgesloten.

Ik wil niet dat jij weet waar ik woon en ik ga zelf natuurlijk de deur niet uit, dat kost moeite.

Binnen ons contact ben jij degene die moeite doet, niet ik.

Jij doet moeite om mij op te vallen. Jij doet moeite om bij mij in de gunst te komen, aandacht te krijgen, vernederd of zelfs gechanteerd te worden. Negatieve aandacht is immers ook aandacht. Al ben ik ook zeer goed in staat om je keihard te negeren als ik dat nodig acht.

Paypig

Denk jij voor mij de perfecte finsub, geldslaaf, paypig of cashcow te kunnen zijn die mij op en top weet te pleasen en kan bijdragen aan mijn luxe levensstijl, dan geef ik jou bij deze toestemming om een poging te wagen.

Maak mij per direct mijn tribute over en stuur mij een bericht via e-mail info@geldmeesteres.nl of WhatsApp: 0625223381 waarin jij mij netjes laat weten wat jij voor mij denkt te kunnen betekenen.

Let op: Freeloaders en timewasters zijn hier niet welkom. Berichten zonder tribute of tikkie verzoek, worden per direct gedelete.

Op jouw bankafschrift zal geen verwijzing te vinden zijn naar Miss One in a Million.

Als ik jou denk te kunnen gebruiken wil ik jou absoluut vaker bevelen kunnen opleggen, dus we houden het discreet.

Nadat ik jouw betaling heb ontvangen zal ik binnen 48 uur reageren en zal ik jou een aantal vragen stellen over jouw achtergrond, opleidingsniveau, kinks, fetisjes en andere zaken die ik belangrijk vind om van mijn potentiële sub of slaaf te weten en zal ik een plan voor je opstellen waarmee ik jou langzaam maar zeker tot mijn eigendom zal maken.

 

 

 

Tribute overgemaakt?

Stel je vraag hier.

Na jouw betaling zal ik binnen 48 uur reageren en praten we verder.