Geld MeesteresDe psychologie achter BDSM

De psychologie achter BDSM. Waarom voelt iemand zich prettig als hij of zij gedomineerd of vernederd wordt?

Hoe komt het dat iemand als paypig wil fungeren en alles wil doen om zijn of haar dom of Domme in financieel opzicht te behagen?

Regelmatig ontvang ik berichten van mensen (voornamelijk subs en slaven) die zich (bijvoorbeeld wegens religie, opvoeding of andere omgevingsinvloeden) bezwaard, schuldig of raar voelen omdat zij seksueel opgewonden raken van het gedomineerd – of zelfs ronduit worden vernederd door een Dom(me).

Sterker nog, het gebeurt regelmatig dat iemand mij een tribute overmaakt om mij zijn of haar probleem voor te leggen en mij dan vervolgens uit schaamte, spijt of andere gewetensbezwaren blockt.

Heel jammer, want juist het antwoord dat ik hem of haar had willen geven had veel duidelijkheid kunnen bieden. 

De psychologie achter BDSM

Geldslaven, sissy’s, doggy’s, cuckolds, footlovers, etc. subs en slaven zijn er in alle soorten en maten en geen enkele sub of slaaf hoeft zich te schamen voor zijn of haar seksuele voorkeur. Dat je het misschien niet aan de grote klok wilt hangen hoort niets te maken te hebben met gêne maar alles met privacy.

Hoewel ik als Meesteres bekend sta als streng en soms zelf meedogenloos, ben ik ook een Meesteres die haar subs en slaven op maat behandelt. De ene sub heeft gewoon een strengere aanpak nodig dan de andere.

Dit heeft alles te maken met de psychologie achter BDSM. Iedere sub of slaaf heeft een andere achtergrond en dient dus ook anders te worden behandeld.

Waar sommige subs of slaven zeer braaf en gehoorzaam zijn, zijn anderen ronduit bratty en zoeken bewust de grenzen op. De reden dat ze zijn hoe ze zijn heeft altijd een oorzaak waar rekening mee gehouden dient te worden.

Dit is dan ook exact de reden waarom ik elke potentiële (geld)slaaf bij wijze van kennismaking een vragenlijst stuur om te bekijken welke behandeling voor hem of haar passend is. 

Oorzaak BDSM gevoelens achterhalen

Voel je je aangetrokken tot BDSM en wil je graag weten waar deze behoefte vandaan komt, wil je graag weten wat de oorzaak van jouw bijzondere kink of fetisj is of wil je andere gevoelens omtrent jouw voorkeuren met mij bespreken dan kun je >HIER een chatgesprek met mij aanvragen.

Vraagbaak BDSM

Ook met andere BDSM gerelateerde vragen kun je bij mij terecht. Over jezelf, over je Dom, over je sub, etc. Duidelijkheid in je eigen psyche (of dat van jouw BDSM partner) zorgt uiteindelijk voor meer genot. Of dit nu vooral mentaal of fysiek is, dat is uiteindelijk waar het bij BDSM om draait.