Geld MeesteresWaarom een paypig vragenlijst

Waarom een paypig vragenlijst? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig. Elke potentiële geldslaaf die zich bij mij aandient is een individu. Een individu met een eigen achtergrond, eigen ervaringen, eigen verlangens en eigen onzekerheden én krachten.

Als Domme is het van groot belang dat je weet hoe jouw sub of slaaf in elkaar zit. Weet je niets over deze persoon, dan is het haast onmogelijk om hem of haar een passende behandeling te geven, laat staan om aan zijn of haar verwachtingen te voldoen.

Hoewel de Dom of Domme altijd in charge is, is het natuurlijk wel belangrijk dat ook de sub of slaaf optimaal genot uit het contact haalt.

Of deze nu vernederd of juist gecomplimenteerd wil worden, om hem of haar te prikkelen en te triggeren of te trakteren op (al dan niet wrede) mindgames is het zeer belangrijk dat je weet wat hij wil en vooral waarom.

BDSM slaven vragenlijst

Hoewel ik als Meesteres bekend sta als streng en soms zelf meedogenloos, ben ik ook een Meesteres die haar subs en slaven op maat behandelt. De ene sub heeft gewoon een strengere aanpak nodig dan de andere.

Dit heeft alles te maken met de psychologie achter BDSM. Iedere sub of slaaf heeft een andere achtergrond en dient dus ook anders te worden behandeld.

Waar sommige subs of slaven zeer braaf en gehoorzaam zijn, zijn anderen ronduit bratty en zoeken bewust de grenzen op. De reden dat ze zijn hoe ze zijn heeft altijd een oorzaak waar rekening mee gehouden dient te worden.

Ook is de paypig vragenlijst handig voor de Domme om te kunnen bepalen of de potentiële sub of slaaf bij haar past. Kan zij hem geven wat hij verlangt? Is hij bij haar aan het juiste adres of is er misschien juist geen klik op dit gebied? Wel zo prettig om te weten voor jullie een diepere connectie aangaan.

Paypig vragenlijst

Naast het psychologische stukje komt bij FinDom komt ook nog eens het financiële ascpect om de hoek kijken. Wat kan de sub of slaaf maximaal missen per maand, hoeveel schuld is realistisch en in hoeveel termijnen kan hij deze aflossen?

Een nieuwe betaalsub of geldslaaf een en paypig vragenlijst in laten vullen is voor beide partijen absoluut een goede manier om te bepalen of jullie verwachtingen overeenkomen

Ben je zelf een FinDomme en heb je behoefte aan een complete paypig vragenlijst, dan kun je deze >HIER bestellen. 

 

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop