Geld MeesteresAdvieslijn voor FinDommes

Uniek op het gebied van FinDom is de advieslijn voor FinDommes die ik hier in het leven heb geroepen.

Regelmatig ontvang ik berichten van dames die graag FinDomme willen worden en voor mij willen werken. Omdat ik het liefst alleen werk, is dit helaas geen optie.

Wel hebben deze berichten mij op het idee gebracht om een advieslijn voor FinDommes te starten. Via deze chat kun je mij als (al dan niet beginnend) FinDomme alles vragen wat je weten wilt over dit vak.

Om een succesvol FinDomme te worden en dit werk goed te kunnen doen komt er zowel op zakelijk als psychologisch vlak namelijk heel wat bij kijken.

Geen probleem want als ik het kan, kan jij het ook. Het is alleen belangrijk dat je weet hoe en waar te beginnen, wat je beter wel of niet kunt doen en  en waar je op moet letten. 

Zakelijk advies voor Dommes

Heb je vragen over je inschrijving bij de KvK, de belastingdienst, je betaalrekening, betaalmethodes of heb je moeite met het maken van een website, teksten voor je socials of andere zaken die kunnen bijdragen aan jouw succes als Meesteres, kun je hiervoor bij mij terecht.

Persoonlijk advies voor Dommes

Kamp je daarentegen meer met persoonlijke zaken als het kiezen van een passende naam, (online) anoniem blijven voor je omgeving, keuzes met betrekking tot jouw aanbod of vind je het lastig om met bepaalde subs of slaven om te gaan, ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Advieslijn voor Dommes

Hoe en waar vind je paypigs, hoe voorkom je dat je wordt gescamd, hoe trek je betaalbiggen aan en hoe jaag ze je juist weg? Allemaal belangrijk om te weten als kersverse Domme. Welke vraag je ook hebt, ik help je graag verder.

Lijkt het je interessant om met mij te chatten, dan kun je >HIER een chatconsult aanvragen.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop