Geld MeesteresFinDom cadeaubonnen als betaalmiddel

In FinDom komt het regelmatig voor dat Dommes cadeaubonnen als betaalmiddel accepteren.

Dit is geheel persoonlijk en geheel afhankelijk van de Domme.

Is zij iemand die graag en vaak gebruik maakt van bepaalde beautycentra, speciaalzaken of andere specifieke winkels of eetgelegenheden, dan kan ik me voorstellen dat het fijn is om in de cadeaubonnen van je favoriete locaties te worden uitbetaald.

Op deze manier zijn cadeaubonnen als betaalmiddel werkelijk nuttig.

Regels

Persoonlijk heb ik liever dat mijn subs, slaven en spaarvarkens mij betalen met geld, zodat ik zelf kan bepalen waar en waaraan ik het uitgeef. Wat heb ik aan duizend euro aan cadeubonnen van BOL, Zalando of Douglas als ik 1000 euro wil voor tattoos, de kapper en de pedicure?

Toen ik pas begon met FinDom was de eerste sub die mij benaderde iemand die graag mijn blackmailslaaf wilde worden.

Helaas was het voor hem niet mogelijk om mij geld over te maken dus vroeg hij me of ik alstublieft cadeaubonnen wilde accepteren.

Hoe graag ik die slaaf ook wilde (eerlijk is eerlijk, hij was mijn eerste, dus spannend) heb ik toch voet bij stuk gehouden en dit geweigerd.

Van begin af aan heb ik voor mezelf besloten dat ik de regels bepaal en me hierbij niet laat leiden door wat mijn subs, slaven of betaalbiggen willen. Ze doen het op mijn manier of helemaal niet.

FinDom cadeaubonnen als betaalmiddel

Een slaaf die werkelijk graag geownd wil worden door een bepaalde Domme zal er alles aan doen om haar te pleasen, behagen en gehoorzamen.

Ook waar het op betalingen aankomt. Waar een wil is, is een weg.

Past de Domme haar regels aan op de slaaf in plaats van dat de slaaf haar regels opvolgt (zoals het hoort), dan zou je je kunnen afvragen wie wie liever wil.

De slaaf de Domme of andersom.

Daarbij. Ik ben een Geldgodin, geen Cadeaubongodin.

Dus.

Beginnende Dommes zou ik dan ook altijd willen aanraden om hun eigen weg te blijven volgen en zich niet te plooien naar subs, slaven of paypigs.

Als jij bij FinDom cadeaubonnen wilt accepteren, dan doe je dat. Wil je dat niet, dan doe je het niet. 

 

FinDom Blog >Home

Kinky Webshop