Geld MeesteresFinDom WhatsApp chat

Wat is er zoal mogelijk met een FinDom WhatsApp chat? Meer dan je denkt.

Kennismakingsgesprek

Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek tussen Dom en sub. Vooral nadat de sub een tribute heeft betaald is het fijn als hij de kans krijgt om zijn Domme een aantal vragen te stellen. Dat geldt andersom natuurlijk ook. Ook voor de Domme is het belangrijk om te weten met wie ze te maken heeft, welke verwachtingen de sub van haar heeft en wat zij wil van hem.

Sexting

Hoewel FinDom vooral een psychologische kink is, hebben veel paypigs daarnaast speciale wensen met betrekking tot hun eigen kinks of fetisjes. Als Domme kun je ervoor kiezen om deze met jouw sub te bespreken en te bekijken in hoeverre je hem hierin (uiteraard tegen betaling) tegemoet wilt komen.

Micromanaging

Als er iets zeer geschikt is om via een FinDom WhatsApp chat te doen is het wel micromanaging. Hierbij dient de sub voor alles wat hij doet toestemming te vragen. Opstaan, ontbijten, tandenpoetsen, boodschappen doen, snacken, lunchen, masturberen, het toilet bezoeken, douchen, slapen, etc. Hierbij kan de Domme de sub per WhatsApp bericht via tikkie een bepaald bedrag laten betalen, maar ze kan er ook voor kiezen een vast bedrag te rekenen voor de hele dag of zelfs voor de hele week. De Domme bepaalt bijvoorbeeld niet alleen of de sub mag eten, maar bepaalt ook wát er wordt gegeten. De Domme bepaalt niet alleen of de sub mag boodschappen doen, maar bepaalt ook het budget voor die dag. Etc. etc.

Telefooncontrole

Middels telefoon controle verrast de Domme de sub random met diverse controles, afhankelijk van wat zij hebben afgesproken. Is er bijvoorbeeld sprake van chastity (peniskooi) dan kan de Domme meerdere malen per dag even een appje sturen met de vraag of de kooi nog op zijn plek zit. De sub dient dan ter plekke een bewijs te leveren. Kan hij dit niet, dan zal de Domme hem een boete opleggen. Plus extra straf geven. De Domme bepaalt zelf of en hoe vaak ze hem controleert en wat zij rekent per WhatsApp contact.

Vernedersessie

De Domme typt een lang vernederend bericht naar de sub, dat speciaal op hem is toegespitst. Ook is het mogelijk om dit via spraakbericht te doen of zelfs via beeldbellen. Alles uiteraard tegen betaling.

Negeersessie

De Domme negeert de sub op alle mogelijke manieren. Via de chat of via beeldbellen. Even of een behoorlijk lange tijd. En natuurlijk tegen betaling.

Dickrating

De sub stuurt (uiteraard pas na haar toestemming!) een dickpic die de Domme tegen betaling naar alle eerlijkheid zal beoordelen. Hierbij kan zij kiezen om alleen een cijfer te geven of tegen meerprijs een cijfer plus volledig rapport te typen.

SPH (Small Penis Humiliation)

De sub stuurt (uiteraard pas na haar toestemming!) een dickpic(je) die de Domme tegen betaling volledig de grond in zal trappen. Dit is mogelijk via chat of spraakbericht.

 

FinDom blog >HOME.