Geld MeesteresKinkyshop Online

Klik op de link en sla op onder favorieten: www.kinkyshop.online.

Kinkyshop.online betreft een kinky webshop voor online FinDom en FemDom. Denk hierbij aan schuldcontracten, blackmailovereenkomsten, chatberichten, spraakberichten, custom content en custom kinks.

Op X ontving ik regelmatig de vraag of ik iets wilde verkopen, wat mij op het idee bracht om een online kinky shop te openen.

Zo kan iedereen rustig op zijn of haar gemak bekijken of er iets voor hem of haar tussen zit en kan alles netjes eenvoudig en online geregeld worden.

 

Custom content

Foto’s en filmpjes van de meest uiteenlopende kinks en fetisjes kun je bestellen op de afdeling: Custom content.

Voor een prijsopgave kun je daar je verzoek via e-mail of WhatsApp indienen.

Custom kink

Heb je een speciale fetisj of bijzondere kink die niet op de website staat vermeld maar die je graag met mij zou willen bespreken en/of bij mij wilt bestellen, dan is dit mogelijk via de afdeling Custom kink.

Chatsessies

Tijdens de chatsessies die ik in de Kinkyshop aanbied, is veel mogelijk. Denk hierbij aan sexting, micromanaging, foto/video opdrachten, telefooncontrole, chastity controle, negeersessie, etc.

Hieruit heb je de keuze uit tekst en/of spraakberichten.

Check alle mogelijkheden op de afdeling Chatsessies. 

Schulden en blackmail

FinDom (Financial Domination) is momenteel een hot item. Bij blackmail zal ik jou chanteren om te voorkomen dat ik je expose. Bij een schuldcontract erken je een financiële schuld aan mij te hebben en staat er in het contract hoeveel hiervoor per maand wordt afbetaald en wanneer de volledige schuld moet zijn ingelost. Bij niet tijdige betalingen volgen boetes en/of straf.

In de Kinkyshop is het mogelijk om een blackmail screening aan te vragen of een schuldcontract op te laten stellen.

BDSM psychologisch consult

Ben je onderdanig of juist dominant en wil je graag weten waar deze behoefte vandaan komt en/of wil je graag weten wat de oorzaak van jouw bijzondere kink of fetisj is, dan is hiervoor het BDSM psychologisch uitermate geschikt.

www.kinkyshop.online

Tijdens het winkelen in de Kinkyshop is één regel die ik hanteer en dat is dat er eerst betaald dient te worden voor de bestelling voordat ik contact met je opneem om het één en ander te bespreken of jouw item te versturen.

Dit omdat het vaak voorkomt dat iemand lekker met mij over zijn kinks wil praten en uiteindelijk toch niets koopt. Dit is tijdverspilling waar ik niet op zit te wachten.

Het is ook echt niet moeilijk.

  1. Bestellen.
  2. Betalen.
  3. Contact met mij opnemen of wachten tot ik jou bericht, allebei is toegestaan.
  4. Bestelling wordt besproken.
  5. Bestelling wordt uitgevoerd.