Geld MeesteresBeginnen met FinDom

Regelmatig ontvang ik berichten van jonge meisjes die willen beginnen met FinDom. Mede om deze reden ben ik begonnen met bloggen, zodat iedereen die interesse heeft online deze informatie kan vinden.

Let wel, als je wilt beginnen met FinDom om er snel rijk mee te worden, kan ik je bij deze meteen uit de droom helpen.

Jezelf promoten is namelijk van onschatbare waarde. Dit kost niet alleen zeeën van tijd, ook is het belangrijk dat je hierbij jezelf onderscheidt van de andere duizenden FinDommes op TikTok, X en andere platformen. Originaliteit en creativiteit is dus een absolute pre.

Als je bereid bent je tijd en energie hierin te steken en daarnaast over een flink portie geduld beschikt, is het absoluut de moeite waard om jezelf als FinDomme te ontwikkelen en kun je nu verder lezen over wat je allemaal moet doen om op deze manier je geld te kunnen verdienen.

Verdienen ja, ook als FinDomme krijg je niet alles zomaar voor niets. Hoewel het echte FinDom zich vooral online afspeelt, combineren veel FinDommes de financiële dominantie ook met FemDom.

Zo word je FinDomme

Voordat je begint, verdiep je in de kink “FinDom”. Begrijp wát er precies opwindend is voor paypigs zodat je hier op de juiste manier op in kunt spelen. Zomaar elke sub aanspreken met ‘loser’ is echt te makkelijk. Alleen hiermee ga je het niet redden.

1.Bedenk een aanspreekvorm die bij je past. Denk hierbij aan Goddess, Princess, Miss, Mistress, Queen, Mami, Mommy,  of als je een wat stoerder type bent: Daddy, Master, King, Lord, Papi, Alpha, Vampire,  etc. Alles is mogelijk.

2. Vervolgens bedenk je een naam die je eraan vastplakt et voilá, jouw alter ego is een feit.

3. Over alter ego gesproken, bedenk wat voor type Domme je wilt zijn. Wil je je profileren als classy, bitchy, slutty, hard, soft, etc? Het is belangrijk om dit direct aan het begin van je FinDom carrière vast te stellen, zodat je weet hoe je je moet presenteren. Het hebben van een eigen imago is belangrijk.

4. Bepaal of je veel of weinig van jezelf wilt laten zien. Wil je gekleed je werk doen, heb je geen bezwaar tegen lingerie, vind je het leuk om topless te gaan of wil je zelfs nog verder gaan dan dat? Bepaal hierbij voor jezelf direct je grens en ga er niet overheen.

5. Bepaal of je alleen online wilt werken of ook RL (Real Life) sessies wilt doen. Ben je in voor persoonlijke ontmoetingen, regel dan een locatie waar je je subs veilig (!) kunt ontvangen. Bezoek je hen zelf op locatie, geef dan altijd iemand je locatie door en zorg te allen tijde voor beveiliging.

6. Bepaal per direct jouw eigen regels en grenzen. Waar wil je wel of niet over praten, ben je wel of niet in voor blackmail, welke producten wil je wel of niet van jezelf verkopen. Wees hierin duidelijk en eerlijk naar jezelf en blijf bij je standpunten.

7. Bepaal wat jouw tribute is om met je te mogen praten.

8. Bepaal jouw communicatievoorkeuren, schaf een (prepaid) zakelijk telefoonnummer aan, regel een apart e-mailaccount, etc.

9. Bepaal welke betaalmethoden (cadeaubonnen, cashmeets, cashdrops, bankoverschrijving, etc.) je wilt hanteren en maak hiervoor eventueel nieuwe accounts aan. (Waarschuwing: Géén PayPal! Zodra ze daar door hebben dat je sekswerk doet wordt je rekening geblokkeerd en ben je je geld kwijt.)

10. Maak accounts aan op de social media platforms die jij wilt en promoot jezelf.  Ontwikkel jouw eigen merk (dat ben je zelf). Zorg dat je zelfverzekerd overkomt en laat je niet testen door freeloaders en timewasters . 

11. Laat je leeftijd verifiëren op een adult platform als bijvoorbeeld Only Fans, Fancentro, Loyal Fans, etc. Ook al ben je niet van plan om daar content te plaatsen, de leeftijdsverificatie is van groot belang om op social media serieus genomen te worden als FinDomme. Plaats na de verificatie een link in je bio naar je adult account en klaar ben je. Het kan je onnodig veel volgers (en pigs!) kosten als je het niet doet.

12. Heb geduld en ga niet bij de pakken neer zitten als je na een twee weken nog niets hebt verdiend. Sommige FinDommes hebben geluk en krijgen na een week al iets betaald, anderen pas na een maand of twee maanden.

Beginnen met FinDom

In principe kan je dus vandaag nog beginnen met FinDom als je zou willen. Zolang het goed voelt voor jou is het prima om als FinDomme je geld te verdienen. Moet je echter om bepaalde redenen je anonimiteit bewaren, zal het wel wat lastiger worden voor je om pigs aan te trekken.

Hoewel sommige paypigs misschien het mysterie wel spannend kunnen vinden is het vaak juist wel het gezicht en de uitstraling van een FinDomme die een pig over de streep trekt om haar te willen dienen.

Ben je van plan om hier serieus mee door te gaan, klik dan >HIER voor advies over bijvoorbeeld jouw inschrijving bij de KvK, belasting en andere zakelijke aangelegenheden. Ook kun je hier kant en klare FinDom blackmail, schuldcontracten en vragenlijsten bestellen.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop