Geld MeesteresFinDom freeloaders en timewasters

In FinDom hebben Dommes regelmatig te maken met freeloaders en timewasters.

Hoewel de termen eigenlijk geen verdere uitleg nodig hebben zal ik deze voor alle zekerheid toch even toelichten.

Freeloaders

Dit zijn types die een Domme benaderen zonder werkelijk de intentie te hebben om te betalen. Ze stellen zich voor, laten je weten wat hun kink is, dat ze op zoek zijn naar een strenge Meesteres, dat ze ernaar verlangen geownd te worden, etc.

Uiteraard in de hoop dat de Domme reageert en hier even lekker over wil praten met ze.

Dit windt ze op.

Wanneer de Domme direct laat weten dat de ze eerst een tribute dienen te betalen vragen ze meestal om een bewijs dat ze ‘echt’ is (live verificatie video), of komen ze met een andere smoes op de proppen om het moment van betalen uit te stellen.

Eigenlijk is dit het moment dat de Domme direct dient af te haken.

Doet de Domme dit niet en stuurt zij in goed vertrouwen toch een filmpje, dan heeft ze ongemerkt gratis (custom) content weggegeven.

Het volgende zal zijn dat de freeloader vraagt of er misschien op een andere manier gecommuniceerd kan worden (bijvoorbeeld via WhatsApp of Telegram in plaats van X) of haar vragen of hij via een andere betaalmethode kan betalen dan de opties die zij biedt, omdat hij hier zogenaamd geen gebruik van kan maken.

Dit zal hij net zolang volhouden totdat hij uiteindelijk een ‘geldig’ excuus heeft gevonden om ‘toch niet met de Domme verder te kunnen’.

Freeloaders zijn op zoek naar gratis gesprekken of gratis filmpjes om zich aan te verlekkeren. Zij zijn erop uit om zolang mogelijk de aandacht van de Domme vast te houden zonder ervoor te hoeven betalen.

Timewasters

Zie freeloaders.

FinDom freeloaders en timewasters

Vooral BabyDommes geven iemand vaak het voordeel van de twijfel.

Zeker als het ze zelf nog niet gelukt is om een goede paypig te vinden houden ze het gesprek met een freeloader of timewaster onnodig lang in stand in de hoop dat hij alsnog tot betalen overgaat of dat ze er op een andere manier haar voordeel mee kan doen.

De kans dat dit niet gaat gebeuren is groot. Sterker nog, wanneer de freeloader of timewaster is uitgespeeld, wordt de Domme vaak uit het niets nog geblockt ook. 

 

FinDom Blog >Home

Kinky Webshop