Geld MeesteresBerichten zonder tribute

Wat doe je als (Baby) FinDomme als je berichten ontvangt zonder tribute?

Nog even voor de duidelijkheid.

Een tribute is een betaling die een sub overmaakt naar de Domme om aandacht van haar te mogen krijgen. Een Domme is doorgaans niet in to zomaar een beetje gratis chatten. Dat kost tijd, en tijd is geld.

Veel types (vooral op platformen als TikTok of X) doen in DM alsof ze geïnteresseerd zijn in een sessie met de Domme of zelfs haar paypig willen worden, maar als het moment van betalen aanbreekt haken ze af.

De Domme heeft dan voor niets haar tijd verspild en de DM-er heeft lekker gratis kunnen chatten over kinks, fetisjes of andere zaken waar hij een free boner van heeft gekregen.

Hier komen de termen ‘freeloaders’ en ‘timewasters’ vandaan.

Heeft een  paypig de Domme iets te vragen, dan is het gebruikelijk om eerst een tribute te betalen om te laten zien dat hij geen freeloader of timewaster is. Hiermee bewijst de pig dat hij werkelijk interesse in haar heeft en niet alleen haar kostbare tijd komt verspillen.

Berichten zonder tribute

Maar wat zou een beginnende Domme nu het beste kunnen doen als ze berichten zonder tribute krijgt?

Eigenlijk is het heel simpel.

Als de DM-er haar bericht zonder tribute te betalen of zonder te vragen naar haar betaalgegevens, dan is dit meteen al de eerste rode vlag.

Goed. Misschien is hij nieuw in deze wereld en weet hij niet wat de bedoeling is. Onwaarschijnlijk, want iemand die een FinDomme benadert en serieuze bedoelingen heeft om paypig te worden, heeft zich natuurlijk eerst overal op internet ingelezen.

Maar goed. Niet iedereen is even bijdehand. Stel dat we in dit geval deze loser het voordeel van de twijfel geven.

Wat ik zelf altijd doe wanneer iemand mij benadert zonder tribute, is hem twee berichten de kans geven.

Twee berichten

Eerst geef ik een (héél) kort antwoord op zijn introductie (mits hij een normale vraag stelt, op een armoedig ‘hey’ wordt sowieso niet gereageerd!) plus het  tarief van mijn tribute (€ 50,00) plus mijn betaalgegevens.

Praat de DM-er hierover heen of komt hij met een smoes dat hij eerst één of ander bewijs wil zien of meer informatie wil ontvangen, dan geef ik geen antwoord meer.

In dit geval heb ik hem twee berichten de tijd gegeven om te laten zien dat hij serieus is, en in deze twee berichten heeft hij alleen maar bewezen dat het een freeloader of timewaster is. Op beide zit ik niet te wachten.

Game over.

Een geheugensteuntje dat ik mezelf heb aangeleerd is:

After two messages still no pay, you’re not gonna get it anyway.

 

 

FinDom blog >HOME.