Geld MeesteresCustom made foto of video

Niet alle FinDommes bieden deze service aan in hun ‘pakket’, maar ik dus wel. Het maken van een custom made foto of video vind ik namelijk één van de leukste dingen om te doen. Niet alleen omdat het leuk geld oplevert maar ook omdat ik er mijn eigen creativiteit optimaal in kwijt kan.

Als je als FinDomme ervoor kiest om custom made foto’s of video’s aan te bieden, dan is het belangrijk dat je hierbij aan de wensen van de klant voldoet.

De fout die veel Baby Dommes maken is: elke potentiële klant behandelen als paypig.

Niet elke klant die een verzoek indient voor een custom made foto of video is een sub, slaaf of betaalvarken. Voordat je al te bot of streng uit de hoek komt is het dus belangrijk om als Domme te bekijken wie het verzoek indient, wat de aard is van het verzoek en hoe de toon van de klant is.

Tribute voor foto of video

Wanneer ik een verzoek krijg voor een custom made foto of video, stuur ik geen link voor een tribute. De kans bestaat dat de klant geen bewonderaar is maar gewoon een ‘buyer’ die op zoek is naar iemand die voor hem of haar bepaald beeldmateriaal kan maken.

Een tribute zou in dit geval ongepast zijn.

Wel laat ik direct weten hoeveel het gaat kosten om de betreffende foto of video te maken en is mijn voorwaarde dat de klant op voorhand betaalt. 

Blijft de betaling uit maar blijft de klant wel appen of mailen, dan stop ik net als bij andere timewasters en freeloaders wel met reageren.

Sommige types kicken erop om gratis chatten over wat hen opwindt dus geef niet teveel weg voordat er is betaald!

Wanneer de klant mij eerst bepaalde voorwerpen wil sturen die bij de opname dienen worden betrokken, is de procedure als volgt.

  1. Klant doet aanbetaling.
  2. Ik geef het postadres en vertel (indien gewenst) globaal hoe ik de opname zal maken.
  3. Klant geeft akkoord en verstuurt pakket.
  4. Na ontvangst stuur ik de klant een foto van het product om te laten zien dat het in mijn bezit is.
  5. Klant betaalt het restant.
  6. Ik maak de gewenste foto of video.
  7. Klant ontvangt het bestand.

Op deze manier loop je als Domme geen risico dat je wordt opgelicht en geef je de klant een professionele indruk. Omdat ik mijn klanten het geld gewoon op mijn bankrekening laat storten is er sprake van volledige transparantie.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop