Geld MeesteresGeldslaaf met schaamte en spijt

Ben jij een sub die worstelt met zijn of haar seksuele voorkeuren of ben je een geldslaaf met schaamte en spijt nadat je contact hebt gehad met een FinDomme? Dan is dit blog voor jou.

Je bent zeker niet de enige en het is al helemaal niet raar dat je deze gevoelens ervaart.

Wat ik als Geldmeesteres opvallend vaak meemaak is dat een geldslaaf mij geheel uit zichzelf benadert en na het betalen van een tribute of zelfs na het opstellen van een contract mij uit het niets, zonder enige aanleiding blockt.

Soms heb ik met een geldslaaf een ontzettend goede Domme-sub-klik via de chat en kan ik hem zomaar van het ene op het andere moment geen berichten meer sturen.

Uit ervaring weet ik dat in dit geval de kans groot is dat de betreffende sub of slaaf kampt met schuldgevoelens, spijt of andere negatieve gevoelens omtrent zijn kinks en/of fetisjes en trek ik het mij niet persoonlijk aan. Sterker nog, ik vind het vooral vervelend voor de sub in kwestie.

Toch is dergelijk gedrag voor beginnende Dommes vaak moeilijk te begrijpen en kunnen zij hier behoorlijk onzeker van worden.

Doorgaans vragen zij zich af of ze zelf iets verkeerd hebben gedaan en zo ja, wát dan.

Communiceer

Ben je en geldsub en herken je dit bij jezelf, onthoud dan dat een goede FinDomme niets vreemd of gek vindt en altijd open staat voor een serieus gesprek omtrent jouw gevoelens als haar onderdanige.

Een Dominatrix zal het altijd kunnen waarderen als je jezelf naar haar durft open te stellen. Blijk je helaas geen professionele Domme te hebben getroffen en reageert zij niet begripvol, dan is blocken altijd nog een optie.

BDSM is een kwestie van wederzijds vertrouwen en dat is zeker ook het geval bij FinDom.

Ook als je een geldslaaf bent met schaamte en spijt of andere negatieve emoties, moet je hier altijd open  en eerlijk over kunnen communiceren met je Domme. 

Geldslaaf met schaamte en spijt

Juist wanneer je last hebt van gewetensbezwaren vanwege religie, opvoeding of je op een andere manier ongemakkelijk of onprettig voelt waardoor je als sub of slaaf niet optimaal kunt genieten, is het de taak van jouw Domme – die in zekere zin verantwoordelijk voor jou is – om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Het is veel beter om dit gesprek met jouw Domme aan te gaan en er een goed gesprek over te hebben waardoor je meer duidelijkheid of rust krijgt dan haar zomaar uit het niets te blocken zonder dat jullie hier allebei ook maar iets wijzer van worden.

Kamp je ook nu nog met gemengde gevoelens, angst, onzekerheid of gewetensbezwaren met het oog op jouw seksuele voorkeuren, fetisjes of kinks, dan helpt het wellicht om een zeer ervaren Meesteres jouw vragen voor te leggen.

Meer over de BDSM/FinDom advieslijn vind je >HIER.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop