Geld MeesteresWat krijgt een paypig na het betalen van een tribute

Wat krijgt een paypig na het betalen van een tribute?

Als een paypig contact wilt met een FinDomme, is het belangrijk dat hij haar correct benadert.

  1. Hij kijkt op haar website of social media profiel wat haar betaalgegevens zijn, maakt haar tribute over en stuurt pas daarna een bericht waarin hij haar laat weten dat hij heeft betaald. Het liefst met het bewijs van overschrijving erbij.
  2. Kan hij haar betaalgegevens niet vinden, dan stuurt hij haar een net bericht waarin hij haar nederig vraagt om haar betaalgegevens, hoeveel haar tribute bedraagt en of hij dit alstublieft naar haar mag overmaken.

Tribute betaald en dan?

Sommige FinDommes zijn van mening dat ze niets hoeven terug te geven in ruil voor een tribute. Officieel is dat ook zo. De FinDomme kan ervoor kiezen om de pig aandacht te geven, maar is hier niet toe verplicht.

Pas wanneer de pig voor een daadwerkelijke sessie betaalt of iets van de Domme wil kopen, is zij hem dit verschuldigd.

Een tribute wordt doorgaans vooral gezien als een uiting van respect, bewondering of adoratie. Soms om tegen haar te mogen praten maar soms ook gewoon als verwennerijtje tussendoor.

Wat een paypig krijgt nadat hij een tribute heeft betaald is dus volledig afhankelijk van de Domme.

Tribute aan Miss One in a Million

Wanneer ik een tribute ontvang zonder bericht erbij, laat ik het. Ik ervaar dit als een zogeheten ‘silent send’ van een bewonderaar. Ik zal in dit geval de gever niet benaderen om te bedanken. In FinDom is het namelijk andersom.

De gever mag dankbaar zijn dat hij de Domme iets heeft mogen of kunnen sturen. Dat hij heeft mogen bijdragen aan haar financiële gewin.

Een silent send is wat mij betreft ook een silent receive. Ik neem de tribute zwijgend in ontvangst.

Wanneer ik een tribute ontvang met een duidelijke vraag erbij, kies ik er altijd voor om deze vraag te beantwoorden.

Niet omdat ik dit verplicht ben, maar omdat ik in een paypig die ongevraagd uit zichzelf een tribute betaalt mogelijkheden zie waar ik zelf mijn voordeel mee kan doen.

Persoonlijk zal ik dus na het ontvangen van de tribute de vraag van de paypig beantwoorden, korte tijd besteden aan een kennismakingsgesprek en indien relevant (als hij echt mijn slaaf wil worden) een vragenlijst sturen.

Wat krijgt een paypig na het betalen van een tribute?

Op deze vraag luidt het antwoord: Dit is afhankelijk van de Domme in kwestie.

In elk geval kan een paypig aan de betaling van een tribute geen rechten ontlenen.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop