Geld MeesteresZelf een paypig benaderen?

Kun je als FinDomme zelf een paypig benaderen? Onderstaande info betreft mijn eigen visie hierop.

Denk jij er anders over, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Elke Domme bepaalt haar eigen regels en werkwijze. Dit blog is alleen bedoeld als advies, om beginnende FinDommes (de zogeheten Baby Dommes) wat op weg te helpen.

In FinDom zijn er namelijk geen vaste regels of etiquetten, ook niet met betrekking tot het zelf benaderen van een paypig.

Behalve dat je NOOIT een paypig benadert die al duidelijk wordt geownd!

Van andermans eigendom blijf je af. Punt. 

Waar veel FinDommes van mening zijn dat je als Geldmeesteres niet zelf de eerste stap dient te zetten richting een paypig, doen andere FinDommes dat wel.

Zij vinden dat je juist jouw autoriteit toont door jezelf een slaaf gewoon toe te eigenen.

Persoonlijk ben ik het daar niet mee eens.

Goed, door prompt in de DM van een sub op te duiken en te zeggen/laten merken dat je hem of haar wilt hebben laat inderdaad zien dat je behoorlijk dominant bent, maar als de sub vervolgens niet reageert of je zelfs afwijst, dan is dat wat mij betreft nogal een afgang voor een Domme.

Zelf zou ik dit dus nooit op deze manier aanpakken.

Een paypig volgen op social media

Sommige paypigs zijn te onzeker of te verlegen om zelf een Domme te benaderen en zoeken haar aandacht door bijvoorbeeld voorzichtig de posts van de Domme te liken of hier en daar een comment te plaatsen.

Hierbij heb ik het NIET over de wel bekende reacties als : ‘DM me with your PayPal or CashApp’. Daar reageer ik uiteraard niet op.

Iemand die een FinDomme op deze manier benadert heeft er sowieso niets van begrepen en daarbij laat ik mij natuurlijk al helemaal niet commanderen door een sub.

Negen van de tien keer zijn dit natuurlijk ook finale timewasters.

Wat ik wel doe als een paypig regelmatig positief in mijn posts of comments terugkomt, is de reacties van de betreffende sub liken of er indien relevant kort op reageren. Ik zie dit als een subtiele manier om hem aan te moedigen.

Een paypig (terug) volgen doe ik in sommige gevallen.

Als ik zie dat hij géén scammer is (even tijdlijn en reacties checken), als ik denk dat ik mijn voordeel ermee kan doen of als hij interessante tweets post.

Zie ik iets bij hem wat mij aanspreekt, dan like ik het ook nog of plaats in enkele gevallen een reactie. En nee, ik zie daar – mits gedoseerd – geen enkel probleem in. 

Integendeel, als je met mate rake en/of opvallende reacties plaatst, kun je hiermee ook de interesse wekken van andere pigs die dit lezen. Ik zeg altijd maar zo, als je jezelf niet laat zien, weet men ook niet dat je bestaat.

Verder dan dat ga ik echter niet. De eerste DM dient te allen tijde van de sub, slaaf of pig af te komen.

Met een tribute uiteraard.

Reageren op bait tweets van paypigs

Wat ik daarentegen nooit doe is reageren op posts waarin een paypig op zijn eigen tijdlijn of in een groep vraagt om comments van Dommes.

Veel geziene tweets zijn bijvoorbeeld:

“Who wants to get paid today?” “Who wants to do a RT game?” “Who needs money for rent?”

De hoeveelheid (Baby) Dommes die hierop reageren is bedroevend. Vaak straalt de wanhoop er vanaf en vraag ik me regelmatig af:

Kom op lady’s. Who needs who?

Ten eerste gaat het negen van de tien keer om zielige ventjes die met fake berichten aandacht zoeken van mooie vrouwen of wannabe paypigs die kiezen voor de makkelijke weg.  Daarbij, een echte FinDomme gaat niet in de rij staan voor een beetje geld.

 

FinDom blog >HOME.

Kinky Webshop